Skip to main content

PAMM op open dag Máxima Medisch Centrum: ‘Je lijf onder de loep’

Ook dit jaar neemt PAMM deel aan de Open dag van de zorg in het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven. Het thema van dit jaar is ‘Je lijf onder de loep’. Daarbij kan een rondleiding over ons Medisch Microbiologisch laboratorium natuurlijk niet ontbreken.
Info-stands
In de gang rechts van de hoofdingang van het Máxima Medisch Centrum staan onze info-stands. Je vindt er informatie over het laboratorium voor Medische Microbiologie en het laboratorium voor Pathologie. Er zijn voorbeelden te zien van kweekplaten, bacteriën, hygiëne-tips en je kunt er door microscopen kijken. En er is een prijsvraag voor de kinderen!
Rondleiding
Vanuit de stands van PAMM verzorgen een aantal van onze analisten rondleidingen over het Medisch Microbiologisch laboratorium. Een kijkje achter de schermen van het laboratorium waar we ons bezighouden met micro-organismen. Het gaat dan om bacteriën, virussen, gisten en schimmels die bij mensen in bijvoorbeeld het bloed, urine, speeksel of ontlasting worden aangetroffen en soms ziekten veroorzaken.

Route naar PAMM
Volg interne route 90, dan kom je vanzelf onze stands tegen. Van hieruit starten de rondleidingen.
De open dag vindt plaats op zaterdag 21 maart van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Kijk voor meer informatie op de website van het Máxima Medisch Centrum.
We zien u graag op zaterdag 21 maart!