Skip to main content

Wat doet Eurofins PAMM?

Eurofins PAMM is hét regionale centrum voor infectieziekten en pathologie in Zuidoost-Brabant. Wij werken hiertoe intensief en structureel samen met de verschillende ziekenhuizen in de regio, 500 huisartsen, de GGD, (VVT) zorginstellingen en verloskundigenpraktijken. Als vooraanstaand kennisinstituut houden wij ons naast diagnostiek, consultatie en preventie bezig met innovatie van het werkveld door toegepast onderzoek en nascholing. Bij Eurofins PAMM werken ruim 250 medewerkers verdeeld over twee locaties. Eurofins PAMM is NEN-EN-ISO 15189:2012 geaccrediteerd (registratienummer M 103). Het voedingsgebied van ons laboratorium bedraagt ca. 860.000 inwoners.

Ontstaan

Voormalig Stichting PAMM is in 1947 ontstaan. In mei 2022 zijn de werkzaamheden van Stichting PAMM overgenomen door Eurofins Clinical Diagnostics. Daarmee is onze naam gewijzigd in Eurofins PAMM. Wij werken op dit moment voor de volgende ziekenhuizen:

–      het Catharina-ziekenhuis 

–      het Máxima Medisch Centrum (zoek op specialisatie ‘pathologie’ of ‘medische microbiologie’)

–      het Anna Ziekenhuis

–      het Elkerliek ziekenhuis

–      het SJG Weert

–      het Laurentius Ziekenhuis

Ons centrale uitgangspunt is de wens van onze klant. Het verlenen van diensten is voor ons meer dan het leveren van producten. Kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid zijn essentieel in onze dienst- en serviceverlening

Kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid

  • Kwaliteit

    Hoogstaande dienstverlening en tevreden klanten

  • Snelheid

    Snelle processen in dienstverlening

  • Betaalbaarheid

    Marktconforme prijsstelling