Skip to main content

Stephan Keijmel

 • Naam:

  dr. S.P. (Stephan) Keijmel

 • Functie:

  Internist infectioloog

 • Studie:

  Geneeskunde, Radboud Universiteit Nijmegen (2004-2010). Promotie (titel proefschrift: “Challenging queries of Q fever, emphasizing Q fever fatigue syndrome”)

 • Specialisatie:

  Internist-infectioloog (Radboudumc, 2016-2022)

 • Aandachtsgebied:

  Q-koorts en andere intracellulaire bacteriën, Mycobacteriën, Regionale antibioticaboekje, Postinfectieuze klachten.

 • Publicatieoverzicht:
 • BIG nummer:

  19913762101

Enthousiast, ambitieus, flexibel, open minded en zorgzaam: enkele eigenschappen die goed bij mij passen. Al sinds de middelbare school had ik de ambitie om te werken als internist. Mijn passie voor de infectieziekten ontstond na deelname als proefpersoon aan malaria studies en diverse colleges over tropische infectieziekten. Nadien is het in een stroomversnelling geraakt: van deelname als proefpersoon aan een malariastudie, naar helpen uitvoeren en opzetten van malariaonderzoek, naar een onderzoeksstage in Indonesië, een senior-coschap infectieziekten en van daaruit promotieonderzoek binnen de infectieziekten. De specialisatie naar internist-infectioloog nadien past hier dan ook uitstekend bij. Een duurzame samenwerking is voor mij een hoeksteen in de zorg voor patiënten, zowel lokaal als regionaal, net als shared-decision-making.

Ik word gedreven door het opleiden van medisch studenten en A(N)IOS. Met mijn sterke oplossingsgerichte persoonlijkheid ga ik uitdagingen niet uit de weg. Deze combinatie maakte het ook logisch om twee keer naar Suriname te gaan voor ondersteuning en supervisie van de lokale COVID-zorg ten tijde van de epidemie.

Ik ben sinds december 2022 in dienst bij Eurofins PAMM. De vele uitdagingen bieden veel kansen voor verdere ontwikkelen van mezelf, de kwaliteit van zorg en innovatie binnen de zorg en het laboratorium. Met veel plezier ga ik deze uitdaging aan.