Home > Over PAMM > Nieuwsberichten
Nieuwsdatum: 22-01-19

Pathologie aanvragen via ZorgDomein

Met genoegen laten we u weten dat u per 1 februari 2019 naast microbiologie aanvragen ook uw pathologie aanvragen digitaal kunt aanmelden via ZorgDomein. U ziet deze extra mogelijkheid voortaan direct in de online omgeving van ZorgDomein.

Aanmelden
Bent u nog niet aangesloten bij ZorgDomein, maar wilt u wel digitaal aanvragen? Meld u zich dan hier aan. ZorgDomein brengt u als aanvrager geen kosten in rekening. Vaak is de koppeling van ZorgDomein met uw elektronisch patiëntendossier (HIS/XIS) al gerealiseerd. Soms brengt uw ICT-provider en/of de leverancier van uw informatiesysteem hier wel kosten voor in rekening; vraag dit bij hen na.

Gebruikt u al zorgdomein?
Geef dit dan aan bij het bestellen van afnamematerialen via onze website www.pamm.nl. Dan zorgen wij dat u, in plaats van het aanvraagformulier, barcodestickers ontvangt.
Heeft u na het lezen van deze brief nog vragen of opmerkingen over het digitaal aanvragen van pathologie, of het bestellen van afnamematerialen, neem dan contact op met Ingrid Op den Buijs via i.op.den.buijs@pamm.nl of telefonisch: (0)88 - 444 21 72.

We vertrouwen erop dat we dankzij ZorgDomein nog beter met u gaan samenwerken.